Category: Инфографици

Инфографици

“Covid-19” Kryqi i Kuq

Posted By Едитор

Инфографици

“Covid-19” Red Cross

Posted By Едитор

Инфографици

“Ковид-19” Црвен Крст

Posted By Едитор

  • Comments Off on “Ковид-19” Црвен Крст
  • 6 months ago

Инфографици

Ако се чуваш ти, ги чуваш и другите

Posted By Едитор

  • Comments Off on Ако се чуваш ти, ги чуваш и другите
  • 6 months ago

Инфографици

Симптоми

Posted By Едитор