Координативно тело за помош и поддршка на државјани затекнати на граничните премини и аеродроми

  • +389 75 446 647 ( редовна линија )
  • +389 75 273 732 ( редовна линија, Viber и WhatsApp )
  • +389 70 282 078 ( редовна линија, Viber и WhatsApp )
  • [email protected]

Уште еднаш, апелираме, врз основа на официјалните мерки и препораки,  сите државјани кои живеат или престојуваат во земјите со висок и среден ризик да го одложат доаѓањето во Северна Македонија во овој период.

ПРИЈАВИ НЕРЕГУЛАРНОСТИ