Category: Медиа материјали

Медиа материјали

Како се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите

Posted By Админ

 • Comments Off on Како се пренесува КОВИД – 19 и како да се заштитите
 • 6 months ago

Медиа материјали

Si te mbroheni nga semundja COVID -19

Posted By Админ

 • Comments Off on Si te mbroheni nga semundja COVID -19
 • 6 months ago

Медиа материјали

„Нема простор за паника!“, вели министерот за здравство Венко Филипче

Posted By Админ

 • Comments Off on „Нема простор за паника!“, вели министерот за здравство Венко Филипче
 • 6 months ago

Медиа материјали

Совети на инфектологот Илир Демири за заштита од корона вирус

Posted By Админ

 • Comments Off on Совети на инфектологот Илир Демири за заштита од корона вирус
 • 6 months ago

Медиа материјали

Спремни сме и можеме да се справиме со корона вирусот

Posted By Админ

 • Comments Off on Спремни сме и можеме да се справиме со корона вирусот
 • 6 months ago

Медиа материјали

За спремноста на нашата држава, за мерките и препораките за заштита од корона вирусот

Posted By Админ

 • Comments Off on За спремноста на нашата држава, за мерките и препораките за заштита од корона вирусот
 • 6 months ago

Медиа материјали

Препораки за спречување и сузбивање на појавата на корона вирусот

Posted By Админ

 • Comments Off on Препораки за спречување и сузбивање на појавата на корона вирусот
 • 7 months ago

Медиа материјали

Северна Македонија има еден од најдобрите системи за рано предупредување

Posted By Админ

 • Comments Off on Северна Македонија има еден од најдобрите системи за рано предупредување
 • 7 months ago

Медиа материјали

Користењето на термалната камера успешно се спроведува

Posted By Админ

 • Comments Off on Користењето на термалната камера успешно се спроведува
 • 7 months ago