Прес-конференција на МЗ Филипче, претседателот на КЗБ Караџовски и директорот на ЦЈЗС Зибери

КОВИД19 Прес-конференции Прес-конференција на МЗ Филипче, претседателот на КЗБ Караџовски и директорот на ЦЈЗС Зибери

Прес-конференции

Прес-конференција на МЗ Филипче, претседателот на КЗБ Караџовски и директорот на ЦЈЗС Зибери

Posted By Едитор

Written by Едитор