Прес-конференција на премиерот Спасовски, министерот Филипче и епидемиологот Караџовски

КОВИД19 Прес-конференции Прес-конференција на премиерот Спасовски, министерот Филипче и епидемиологот Караџовски

Прес-конференции

Прес-конференција на премиерот Спасовски, министерот Филипче и епидемиологот Караџовски

Posted By Админ

Written by Админ